dimecres, 5 de desembre del 2012

Persones non grataes

L'Assemblea Nacional Catalana - Ripollès per la independència, que engloba les poblacions de Ripoll, Campdevànol, Gombrèn, Vallfogona del Ripollès i Les Llosses, acabem de presentar una proposta de moció a l'Ajuntament de Ripoll, com a Bressol de Catalunya que és, demanant que es declarin al sr. Wert i al conjunt de l'executiu espanyol persones non-grates a Ripoll. Aquesta proposta també ha arribat als ajutnaments de Les Llosses, Vallfogona del Ripollès, Gombrèn i Campdevànol.

A continuació podeu veure la moció més detalladament:


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l'única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.
L’ANC té un full de ruta que marca el camí i l’estratègia que servirà per eixamplar la base social de l'independentisme, volen convèncer els que encara no s'han sumat al projecte amb arguments clars i senzills. Estan arrelats al territori a través d'assemblees territorials i treballen amb les institucions, com els ajuntaments que s'han adherint a l'Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència l'any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.
El dia 3 de febrer de 2012 es va constituir l’entitat “Assemblea Nacional Catalana, Ripollès per la Independència (ANC-Ripollès)” i des de llavors, ha organitzat diferents activitats relacionades amb aquest objectiu d’aconseguir una Catalunya lliure i plenament democràtica. 2 milions de persones es van manifestar el passat dia 11 de Setembre per demanar la Independència de Catalunya i la creació de l'Estat Català a Europa.
Degut a la clara ofensiva contra la llengua, la cultura, la població i l’economia de Catalunya que ha engegat l’Estat espanyol, i havent-se declarat el poble de Ripoll territori lliure i sobirà, creiem que és necessari que des del Bressol de Catalunya s’aprovi la següent proposta.

Per aquests motius, l’ANC-Ripollès proposa a tots els grups:
1. Que l’Ajuntament de Ripoll declari al Ministre Wert persona non-grata a Ripoll.
2. Que declari al conjunt de l’executiu que forma el govern de l’Estat espanyol persones non-grates a Ripoll.
Per donar suport a les peticions de l’ANC-Ripollès, i per tal de reafirmar la voluntat dels ripollesos de recuperar la plena sobirania per a Catalunya, l’ajuntament ple aprova els següents ACORDS:

1. Des d'aquesta aprovació el ministre Wert és persona non-grata a Ripoll.
2. Els formants de l’executiu del govern espanyol passen a ser persones non-grates a Ripoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada