dijous, 27 de desembre del 2012

Negativa del Bisbat de Vic

Avui, dijous 27 de desembre, ens hem reunit amb el Secretai del Bisbe de Vic i amb el Vicari General del Bisbat, sr. David Compte, per lliurar-li les 2.000 signatures que havíem recollit en deu dies demanant que es permetès penjar l'estelada al campanar del Monestir de Santa Maria de Ripoll.

En una reunió d'onze membres de Ripollès per la Independència i el Vicari General del Bisbat se'ns ha mostrar, una vegada més, la negativa per part de l'estament eclesiàstic perquè l'estelada onegi al campanar. Els arguments han estat que "les firmes a l'Església no serveixen per res" i que "tant és si en portem 2.000 com 10.000" ja que "l'Església no funciona així". A més, se'ns ha dit que "la minoria no independentista no es sentiria còmode entrant en un temple amb l'estelada".

Així doncs, comuniquem que, tot i la negativa del Bisbat, Ripollès per la Independència estudiarà altres camins, dins la legalitat i tenint present que el Monestir de Ripoll pertany al Bisbat, per aconseguir que l'estelada sigui present al Campanar.

2 comentaris:

  1. Si hem de confiar en l'Església anem ben arreglats...

    ResponElimina
  2. Aquest Església no és la mateix de la Transició cap ala Democràcia de fa 35 anys, ni té el compromís que tenia amb l'Assemblea de Catalunya.
    Estarem al vostre costat. Vindrem el 31 de desembre a les camapandes de TV3, volem veure l'estelada, ni que sigui d'espelmes a la plaça.

    ResponElimina