dilluns, 17 de desembre del 2012

Firmes per posar l'Estelada al Monestir de Ripoll

Benvolguts compatriotes,

Des de fa més de dos mesos des de l'ANC - Ripollès per la Independència estem intentant que l'Estelada sigui present al cim del campanar del Monestir de Ripoll. Cal recordar que el Monestir pertany direcament del Bisbat de Vic i que és el mateix bisbe qui ha de donar permís. Aquest permís ha estat negat i, en conseqüència, hem iniciat una recollida de signatures. En un cap de setmana hem superat les 500 firmes, aconstant-nos a les 600.

És per això que, si ho desitjeu, podeu firmar la petició al següent enllaç:

http://www.activism.com/es_ES/peticion/volem-l-estelada-al-campanar-del-monestir-de-ripoll/41338#.UM7KzRyK5tc.twitter

Moltes gràcies.

Ripollès per la Indepedència.

6 comentaris:

  1. Si us plau no barregeu la gimansia mab la magnesia : per començar la senyera de Catalunya no en sap res dels estels
    I a mes l'Esglesia s'ha d'ocupar de les animes i nosaltres ja ens ocuparem del reste

    ResponElimina
    Respostes
    1. si es cert que l'Església s'ha d'ocupar de les ànimes, teniu en compte que els catalans tindrem les ànimes molt més equilibrades i felices si ens podem treure de sobre el llast insofrible de l'Estat espanyol i els seus governants de dretes i d'esquerres.
      L'Església catalana ha d'estar amb Catalunya per coherència i responsabilitat.

      Elimina
  2. A mi em sembla que els campanars de Catalunya han de solidaris amb el patiment de la nostra gent. Posar l'estelada és una manera de manifestar aquesta solidaritat. La nostra gent s'està empobrint a causa de l'ofec al qual sotmet l'estat espanyol a Catalunya.
    L'església no pot continuar aliena a aquest sofriment.

    ResponElimina
  3. A partir d' ara els capellans haurien de dir missa amb l' estola estelada...

    ResponElimina
  4. Des de Cabrera de Mar (el Maresme) us fem present que Mn. Raimon Canalies dóna la seva autorització per posar la senyera al campanar. Fa goig. I ho fa des de sempre. L'esglèsia potser que, segurament, s'ha de comprometre amb el poble. Atentament abotta@xtec.cat

    ResponElimina
  5. Com més fem arribar el nostre sentiment a tota la nostre societat, mes recolzament tindrem, més forts serem, més units estarem per afrontar aquesta trancisió davant de l'estatcespanyol cap el nou estat que volem, i crec que això inclou una part de la nostre societat que és l'esglèsia.

    ResponElimina